Guspirallampec logo plana


Unes paraules de l'autor

A la meva infància i a la meva adolescència vaig ser un consumidor assidu de revistes il·lustrades i novel·les gràfiques d'autors, tant europeus com americans o japonesos, a qui admirava per la seva traça artística. Sempre vaig saber que mai posseiria ni una fracció petita del talent d'aquells dibuixants, il·lustradors o caricaturistes i, el que és més terrible, tampoc, tenacitat o paciència per aprendre a pintar acceptablement. Per això, en cap moment no havia considerat dedicar esforç a convertir-me en ninotaire o res que se li assemblés.

No obstant, quan vivia a Manchester, Anglaterra, em vaig veure enganxat a una vinyeta diària publicada en un periòdic gratuït a la que, de fet, no li trobava cap qualitat remarcable. Simplement, m'agradava. Un dia, d'un plegat, mentre apreciava aquells guions insulsos, personatges ordinaris i dibuixos vulgars, vaig veure clar que, a pesar del valor artístic qüestionable d'un determinat producte pot haver un nombre de gent a qui li engresqui... Per tant, uns mesos més tard, de tornada a Barcelona, vaig decidir posar a prova la meva creativitat. Vaig comprar una tauleta de dibuix i vaig començar a rumiar possibles històries interessants. Així, doncs, l'11 de juliol de 2006 va néixer el projecte Guspirallampec.

Guspirallampec és un nom inventat composat pels mots "guspira" i "llampec". Guspira es refereix al component d'inspiració, d'estímul sobtat. I llampec al de la brillantor d'una descàrrega brusca i intensa. En conjunt formen una paraula amb gènere ambigu, diria, però la icona que identifica la marca representa clarament una mossa de cabell llarg i fosc, ulls blaus, i formes voluptuoses, que pretén copsar l'atenció i seduir per instint.

El disseny del logotip de Guspirallampec es va inspirar en una sèrie de fotografies de nus amateurs trobades mitjançant un motor de recerca d'Internet. Motiu pel qual, desconec la identitat i el parador de la model protagonista. Siguis on siguis, moltes mercès per la teva generositat!

Juan Antonio Rincon Legaz

Sobre l'autor

Darrera de Guspirallampec hi ha en Juan Antonio Rincon Legaz. Nat a Barcelona cap a principis de la dècada dels setanta del segle vint, va graduar-se en Enginyeria Tècnica d'Informàtica de Gestió a l'Escola Universitària d'Informàtica de Sabadell i esdevingué un professional especialitzat en el món de la programació. Al llarg de cert temps, visqué a les ciutats de Manchester, Anglaterra, i d'Osaka, Japó, abans de mudar-se a Andorra on va establir la seva residència des de l'any dos mil set. "Podriem estar millor!" és el seu lema habitual.

Inici

®Guspirallampec.com - Des de juliol del 2006